FA6C30D7-DBCB-4FD3-9034-3BEE780E464Dadd-card_illustrationadd-money_illustrationredbet-launch-rocketstart-playing_illustration

Tietosuojakäytäntö

redbet on sitoutunut huolehtimaan kaikkien henkilökohtaisia tietojaan redbetin palveluun lähettäneiden sivustonsa vierailijoiden yksityisyydestä ja tietoturvasta. Osana tätä sitoutumista olemme ottaneet käyttöön tämän tietosuojakäytännön, joka vastaa vierailijoidemme nykyisiä tarpeita, jotta he tietävät, mitä tietoja olemme heistä keränneet, miksi olemme niitä keränneet ja miksi tarvitsemme niitä. Toivomme, että luet kyseisen tietosuojakäytännön.

Olemme ilmoittaneet tietosuojavaltuutetulle, että tietojenkäsittely tapahtuu tietosuojalain vaatimusten mukaisesti (Maltan lain luku 440).

MITÄ OVAT HENKILÖTIEDOT?

Henkilötietoja ovat tiedot, jotka yksilöivät sinut tai joiden perusteella henkilöllisyytesi voidaan kohtuudella määrittää.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME JA TALLENNAMME SINUSTA?

redbet kerää vain sellaisia henkilötietoja, joita se tarvitsee toimintojensa tai tehtäviensä suorittamiseen. Näitä tietoja ovat nimi, osoite, syntymäaika, yhteystiedot, maksukorttitiedot, vedonlyöntitapahtumien tiedot ja tilisiirtotiedot sekä muut tiedot, joita asiakkaat haluavat meille antaa tai jotka heidän on annettava säätely- ja lainmukaisten vaatimusten täyttämiseksi.

MITEN KERÄÄMME SINUA KOSKEVIA HENKILÖTIETOJA

Henkilötiedot voidaan lähettää internetsivustomme kautta. Sinua pyydetään antamaan henkilötietosi redbetin palveluun rekisteröitymistä, tilin avaamisesta ja sen ylläpitoa varten.

“Istuntoevästeitä” käytetään, jotta voit poistua ja palata sivustoomme kirjoittamatta uudestaan salasanaasi. Verkkopalvelimme rekisteröi ne sivustomme sivut, joissa käyt.

Jos mahdollista, annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta mitään pyytämiämme henkilökohtaisia tietojasi, mutta joissain tapauksissa tämän verkkosivuston käyttöäsi voidaan rajoittaa, jos et anna pyydettyjä tietoja.

MITEN HENKILÖTIETOJASI KÄYTETÄÄN?

redbet käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: tilisi hallintaan; tilien ja tietojen ylläpitoon; internetsivuston käyttöasteen seurantaan; sääntöjen ja lakisääteisten määräysten täyttämiseen, tarjoamamme palvelun tarjoamiseen; ja ajoittain tiedottaaksemme sinulle tuotteistamme ja palveluistamme, jotka saattavat mielestämme kiinnostaa sinua. redbet myös tallentaa nämä tiedot ja voi analysoida ne pyydettäessä sellaisten tapahtuneiden tai väitettyjen rikollisten toimien tutkimiseksi, jotka liittyvät sivustossamme järjestettäviin tapahtumiin, tällaisten tapahtumien rehellisyyttä uhkaavissa tilanteissa ja/tai kyseisten tapahtumien asiaankuuluvien sääntelytahojen (mukaan lukien urheiluun liittyvät tahot) säätelemien sääntöjen rikkomustapauksissa. Kaikki redbetin henkilötietojesi tallentamiseen liittyvät oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeudet ja tietokantaoikeudet) ovat ja tulevat olemaan redbetin omaisuutta. Sinua muistutetaan, että sinulla on oikeus pyytää milloin tahansa, että redbet ei lähetä sinulle mitään markkinointimateriaalia.

Sinua muistutetaan, että sinulla on oikeus pyytää milloin tahansa, että redbet ei lähetä sinulle mitään markkinointimateriaalia.

KENELLE JA MITEN HENKILÖTIETOJA VOIDAAN ESITTÄÄ?

redbetin toimintaperiaatteena on, että asiakkaiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

redbetiä voidaan kuitenkin vaatia paljastamaan henkilötietosi tietyissä olosuhteissa

Joskus laki tai muut vaatimukset pakottavat meidät paljastamaan henkilötietosi. Voimme esimerkiksi joutua paljastamaan henkilötietoja tuomioistuimelle haastetta vastaan tai verovirastostolle voimassa olevan verollainsäädännön mukaisen päätöksen nojalla.

Palveluntarjoaja voi myös paljastaa asiakkaan henkilötiedot, mikäli asiakas on antanut siihen luvan. Voit antaa suostumuksesi henkilötietojesi paljastamiseen kirjallisesti tai suullisesti. Tämä suostumus voidaan myös tulkita käymiesi keskustelujen perusteella, esimerkiksi kun keskustelet suhteestasi meihin julkisesti median kautta.

Lisäksi henkilökohtaiset tietosi voidaan luovuttaa viranomaistaholle tai urheilujärjestölle, jos on tarpeen valvoa urheilulajin tai pelin rehellisyyttä tai toimeenpanna urheilulajin tai pelin säännöt, ja/tai rikosten estämis- ja havaitsemistarkoituksessa sekä sellaisille osapuolille, joiden kanssa redbetillä on ajoittain sopimuksia tällaisten tietojen luovuttamisesta, ja tilanteissa, joissa redbetillä on kohtuulliset perusteet epäillä, että saatat olla osallinen tällaisten sääntöjen tai lain rikkomiseen, että sinulla on tietoja tällaisten sääntöjen tai lain rikkomisesta tai joissa olet uhkana kyseessä olevan urheilulajin tai pelin rehellisyydelle. Nämä tahot voivat tutkia henkilökohtaisia tietojasi ja ryhtyä omien menettelytapojensa mukaisiin vastatoimiin havaitessaan tällaisia rikkomuksia.

SUOSTUMUS

Antamalla henkilökohtaiset tietosi ja rekisteröitymällä tai kirjautumalla palveluumme annat redbetille nimenomaisen suostumuksen käsitellä ja käyttää henkilötietojasi tällä sivulla esitetyssä tarkoituksessa ja kyseisellä tavalla tai siten, kuin käyttöehdoissa on esitetty.

PÄÄSY HENKILÖTIETOIHISI

Sinulla on aina oikeus saada selville, mitä tietoja meillä on sinusta. Jos haluat nähdä ja päivittää omat henkilökohtaiset yhteystietosi, kirjaudu internetsivustoomme omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja siirry kohtaan Oma Tili - Asetukset, josta voit muokata tietojasi. Halutessasi voit ottaa yhteyttä tukipalveluumme, jonka yhtyestiedot näkyvät sivustossamme. Lisäksi sinulla on oikeus väärien tietojen korjaamiseen ja poistamiseen, jos mahdollista.

Meillä on oikeus pyytää sinua toimittamaan meille kirjallinen pyyntö koskien tietoja, jotka meillä on sinusta.

VIITTEET

Tietosuojalaki 2001 (Maltan lainsäädäntö)

Lainmukainen tiedotus 16/2003 (Maltan lainsäädäntö)

Versio 1.0 Tammikuu, 2008

Käytämme evästeitä ja IP-osoitettasi parantaaksemme käyttökokemustasi sivuillamme.