FA6C30D7-DBCB-4FD3-9034-3BEE780E464Dadd-card_illustrationadd-money_illustrationredbet-launch-rocketstart-playing_illustration

Sekretesspolicy

redbet har åtagit sig att upprätthålla sekretessen och säkerheten av de personuppgifter som alla webbplatsens besökare har uppgivit. Som del av denna förpliktelse har vi infört denna Integritets Policy för att möta våra besökares behov av att veta vilken information vi hämtar om dem, varför vi hämtar den och var den hamnar. Vi uppmuntrar er att läsa denna integritetspolicy.

Vi har meddelat Commissioner of Data Protection att bearbetningen av information sker i enlighet med “the Data Protection Act” (Chapter 440 of the Laws of Malta).

VAD ÄR PERSONLIGA UPPGIFTER?

Personliga uppgifter är all information som identifierar dig eller med vilken din identitet kan bli offentlig.

VILKEN TYP AV PERSONUPPGIFTER HÄMTAR OCH ARKIVERAR VI OM DIG?

redbet hämtar bara personlig information som behövs för en eller fler av våra funktioner eller aktiviteter. Detaljerna vi hämtar från våra kunder inkluderar: namn, adress, födelsedatum, kontakt information, betalkortsdetaljer, detaljer om bettingtransaktioner, kontoöverföringar samt annan information våra kunder önskar att dela med oss eller som är nödvändig för att uppfylla legala krav.

HUR HÄMTAR VI PERSONUPPGIFTER FRÅN DIG?

Du blir ombedd att lämna din personliga information när du registrerar dig hos redbet för att öppna och underhålla ett konto.

En “session cookie” används för att du ska kunna logga in på vår webbplats och sen logga ut och in igen utan att skriva in ditt lösenord . Vår webbserver håller koll på vilka sidor du besöker på vår webbplats.

Där det är möjligt kommer vi ge dig valmöjligheten att avböja att lämna person uppgifter, men i vissa fall kan ditt användande av webbplatsen begränsas om du inte lämnar den information vi ber om.

HUR KOMMER DINA PERSONUPPGIFTER ANVÄNDAS?

redbet kommer att bearbeta din personliga information för att: förvalta ditt konto, underhålla våra konton och arkiv, övervaka webbplatsanvändning, uppfylla legala krav, upprätthålla service kvalitén och för att emellanåt informera dig om produkter och tjänster som vi tror kan intressera dig. redbet kommer även att bevara sådan information och analysera den om vi blir ombedda att göra så för att utreda befintlig eller misstänkt kriminell aktivitet eller med anledning av någon aktivitet presenterad på vår webbplats, något hot mot integriteten av den aktiviteten och/eller brott mot reglerna för aktiviteten bestämt av aktuella styrande organ. Alla rättigheter vad gäller sparande av personlig information lagrad av redbet (inklusive copyright och databasrättigheter) är och skall förbli vår egendom.

Du har när som helst rätten att kräva att redbet inte skickar marknadsföringsmaterial.

TILL VEM OCH HUR FÅR PERSONUPPGIFTER LÄMNAS UT?

Det är redbets policy att inte förmedla våra kunders information till något tredje part.

redbet kan emellertid bli tvungna att ge ut din personliga information under speciella förhållanden.

Till exempel kan vi behöva lämna ut dina personuppgifter till domstol eller myndighet enligt lag eller för övervakning av reglerna för en sport eller spel eller vid misstanke om kriminella handlingar.

Vi får också ge ut din personliga information om du har givit oss tillåtelse att göra så. Ditt medgivande kan ges uttryckligen till exempel skriftligt eller muntligt eller tolkas från ditt beteende som när du diskuterar detaljer om förhållandet mellan dig och oss offentligt med media.

I samband med utredningar med avseende att skydda integriteten och reglerna i en sport eller ett spel och/eller förebygga och genomskåda brott, kan dina personliga uppgifter lämnas ut till en regulatorisk myndighet. Detta sker i de fall som det finns rimliga skäl till misstanke om att du har vetskap om, eller är inblandad i någon typ av avtalsbrott mot någon av redbets samarbetspartners. Dina personliga uppgifter kan i samband med detta användas av utomstående parter för utredning samt agerande enligt deras principer och procedurer.

MEDGIVANDE

Genom att förse oss med din personliga information och registrera dig hos oss eller logga in hos oss när du besöker vår webbplats, ger du redbet rätt att ge ut din personliga information för angivna ändamål och i övrigt på det sätt, beskrivna i denna policy, eller vad som i övrigt anges i enlighet med de allmänna villkoren.

TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER

Du har alltid tillgång till informationen vi har om dig. För att se över och uppdatera din personliga kontakt information behöver du bara logga in på vår webbplats med ditt användarnamn och lösenord. På Mitt konto sidan kan du ändra din information. Om du föredrar det kan du ringa vår kundsupport.

Det är vår rätt att kräva en skriftlig begäran från dig innan vi lämnar ut de personuppgifter vi lagrar om dig.

REFERENSER

Data Protection Act 2001 (Laws of Malta)

Legal Notice 16 of 2003 (Laws of Malta)

Version 1.0 Januari, 2008

Vi lagrar cookies i din webbläsare och din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.